De perfecte bril voor je job

Aan de slag gaan? Dat wil je ongehinderd doen. Maar ook op het werk willen we er natuurlijk goed uitzien. De perfecte bril is daarom niet alleen comfortabel, maar past ook bij je job en persoonlijkheid.

De tijd dat brillen klassiek en onopvallend waren, ligt helemaal achter ons. Steeds vaker is een bril een echte eyecatcher. Van robuust tot verfijnd, jouw bril weerspiegelt je persoonlijkheid. Toch moet de bril vooral ook praktisch zijn. Hij moet goed aanvoelen en je vooruit helpen bij het werk van elke dag. Wie zijn of haar bril graag afgesteld ziet in functie van de job, heeft heel wat mogelijkheden.

Of je nu een bureaujob hebt met veel computerwerk, of in weer en wind aan de slag gaat: voor elke situatie bestaat een oplossing.

Een wakkere blik voor je beeldscherm

Werk je vaak met een computer of een ander multimediascherm? Dan is een computerbril zeker aan te raden. Deze bril kan perfect afgesteld worden op de afstand tussen je ogen en het computerscherm en stemt de kijkzones af op de bewegingen van je ogen tijdens het werk. Het brede gezichtsveld voorziet een optimaal zicht, zowel van dichtbij als op middellange afstand (tussen een halve meter en 4 meter).

Een computerbril voorkomt hoofd- en nekpijn en zorgt ervoor dat je een natuurlijke en ontspannende houding kunt aannemen. De blauw licht filtercoating op de glazen zorgen er dan weer voor dat je rustiger kijkt en minder “knijpt” met je ogen. Dit type bril bestaat trouwens ook zonder sterkte. Zo ben je als niet-brildrager eveneens optimaal beschermd tegen de negatieve gevolgen van blauw licht. Ook ideaal voor kinderen die les krijgen via een digitaal schoolbord!

Ook een 3D-geprinte bril is een optie, helemaal op maat. Zo’n bril is ultralicht en heeft de perfecte pasvorm.

Focus op een job in beweging

Heb je een eerder fysieke job? Dan kies je voor een robuust montuur dat tegen een stootje kan. Werk je in een omgeving waar het wel eens stoffig, vochtig, koud of net warm kan zijn? Dan zijn lenzen misschien wel de beste oplossing. Met lenzen heb je geen last van aangedampte glazen en het garandeert je evengoed een gezichtsveld zonder vervorming. Je kunt natuurlijk ook afwisselen tussen de twee, naargelang jouw specifieke werkomstandigheden.

Kom langs voor advies!

Wat jouw voorkeur ook is, BrilBoutique informeert en begeleidt je graag bij het kiezen van jouw ideale bril of lenzen. Indien gewenst zorgen onze brilstylisten er zelfs voor dat jouw plaatje helemaal klopt. Maak vlug een afspraak en kom langs in onze coronavrije winkels. We heten je van harte welkom!

Gerelateerde artikels:

Scroll to top