Blog

Brilstyling: vind de bril die bij je past


Beter zien, da’s toch het enige doel van een bril? Think again. Meer dan ooit zijn brillen een verlengstuk van onze persoonlijkheid en levensstijl. En moet een bril perfect matchen met je innerlijk én uiterlijk. Benieuwd hoe onze professionele brilstylisten te werk gaan? Hieronder lees je hoe we jou kunnen helpen in je zoektocht naar de ideale look.

All eyes on you: dé brillentrends van 2020


2020 wordt het jaar waarin je helemaal jezelf mag zijn. En daarbij hoort een passende bril. Ga je voor een felgekleurd design of geef je de voorkeur aan een minimalistische look? Wat je ook kiest: maak in het nieuwe decennium van jouw gezicht een blikvanger. BrilBoutique helpt je op weg met de voornaamste brillentrends van 2020.

Eline De Munck: Onderneemster met een glasheldere visie


Vind je je smaak niet op de brillenmarkt, dan lanceer je toch gewoon je eigen brillenmerk? Vijf jaar geleden gaf Eline De Munck er de brui aan als tv-presentatrice bij JIM. Sindsdien ontpopte ze zich tot succesvolle zakenvrouw. Met haar brillenmerk ‘Odette Lunettes’, genoemd naar haar geliefde zwarte dwergpincher, heeft ze een duidelijke missie: de juiste bril voor de juiste persoon met het juiste verhaal ontwerpen. Intussen zijn haar monturen in elf landen beschikbaar. We gingen op zoek naar het verhaal van deze sterke onderneemster.