boutiqueWater

Over Ons

De juiste bril

De BrilBoutique en de BrilStudio KIDS zijn er niet zomaar gekomen. Na vele jaren van expertise kwamen we tot de conclusie dat al te vaak de consument niet krijgt wat hij verdient, niet vindt wat hij zoekt of niet tevreden is met zijn huidige situatie op vlak van optische oplossingen of simpelweg: de bril.

De juiste begeleiding

Allereerst is er het paramedische aspect. De juiste begeleiding kunnen bieden, antwoorden kunnen geven op specifieke problemen. Binnen het Brilstudio team hebben we hier de perfecte kennis dankzij een team dat voor je klaarstaat van enkel optometristen.

De juiste glazen

Daarnaast is er het communicatie en het technische aspect. Het kunnen vertalen van de noden van de klant in het juiste glas, het technische aspect van het glas kunnen vertalen naar de klant. Als optometristen weten wij perfect wat er te verkrijgen is en welke klant net hier voor in aanmerking komt.

De juiste montage

De montage van de glazen en het aanpassen van een montuur. Het lijkt zo eenvoudig maar is zo cruciaal voor succes. Jarenlang houden wij ons reeds bezig met de juiste fit van elk type glas aangepast aan het kijkgedrag van de brildrager.

De juiste montuur

Verschillende soorten gezichten en persoonlijkheden vragen om verschillende monturen. Immers: ieder mens is uniek. Niet alleen innerlijk, maar ook uiterlijk. Een goed advies begint met het herkennen van uiterlijke en innerlijke eigenschappen van een persoon.

Net daarom zijn wij allen opgeleid als brilstylist.

Wij starten met een persoonlijk gesprek, uw noden, de uitstraling die de bril u zou moeten geven, de kenmerken van uw gezicht die u wenst te benadrukken of te verbergen,...

Nadien maken we een analyse van uw gezicht:

De vorm van uw gezicht, de stand van uw ogen, wenkbrauwen,... om te bepalen welke vorm nu de ideale bril voor u zou moeten hebben.

Op basis daarvan kunnen we starten met het passen van monturen aangepast aan uw noden en uw gezicht.

Een leuke kinderbril

Een Leuke kinderbril van de Brilstudio KIDS? Kinderbrillen worden heel vaak vergeten in de klassieke optiekzaak… maar wij houden nu eenmaal heel veel van kinderbrillen! Alle leuke kleuren en vormen, de sfeer in de zaak wanneer een kind zijn/haar favoriete bril komt kiezen, wij vinden dat helemaal top! Kijk dus zeker eens op www.dekinderbril.be voor meer informatie over hoe wij onze allerkleinsten begeleiden in hun keuze!!