De BrilBoutique blijft open, ook in tijden van lockdown

Goed nieuws: de federale overheid heeft bevestigd dat De BrilBoutique haar activiteiten mag verderzetten tijdens deze tweede lockdown. Opticiens worden voortaan als ‘essentiële ondernemingen’ beschouwd en dus blijven we ook nu, in deze bizarre tijden, tot jouw beschikking staan.

Zoals altijd is je gezondheid ons hoogste goed. Dat betekent dat iedereen, zowel de medewerkers van De BrilBoutique als onze klanten, zich aan de opgelegde veiligheidsvoorschriften moet houden. Alleen zo zorgen we samen voor een veilige en aangename winkelomgeving.

Veiligheidsmaatregelen bij De BrilBoutique

Coronaproof winkelen bij je favoriete optiekzaak doe je zo:
• Maak op voorhand een afspraak met je bubbel;
• Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van de winkel;
• Houd voldoende afstand;
• Draag je mondmasker.

Bij sommige handelingen, zoals het passen van een bril, mag je je mondmasker afnemen. We lieten enkele aparte verkoopunits van 1,80 meter hoog installeren, die ingericht zijn met veiligheidsglas. Achter deze units kan je veilig monturen passen, zonder rechtstreeks in contact te komen met andere personen in de winkel. Daarnaast lieten we ook een veilige toog plaatsen die ervoor zorgt dat je bril kan worden bijgesteld of nagekeken terwijl je even je mondmasker afneemt.

We zorgen er uiteraard steeds voor dat al het materiaal, zoals brillen en meetinstrumenten, steriel is en ontsmet wordt na elk klantbezoek. Hiervoor gebruiken we een UV-sterilisator.

=> Meer over onze veiligheidsmaatregelen lees je hier

Maak een afspraak met je bubbel

Je verder helpen doen we zoals gewoonlijk met plezier, maar wel achter gesloten deur. Van het passen van brillen tot het bijstellen van contactlenzen en uitvoeren van oogmetingen: wie een afspraak maakt, is van harte welkom in onze winkels.

Een afspraak maken doe je via deze link, of door te bellen naar volgende telefoonnummers:
• Winkel Diepenbeek: 011 23 38 46
• Winkel Kermt: 011 91 86 81

Op deze tijdstippen zijn we bereikbaar:
Maandag: 10.00-12.30 en 13.30-18.00 (enkel Diepenbeek)
Dinsdag: 10.00-12.30 en 13.30-18.00 (enkel Kermt)
Woensdag: 10.00-12.30 en 13.30-18.00
Donderdag: 10.00-12.30 en 13.30-18.00
Vrijdag: 10.00-12.30 en 13.30-18.00
Zaterdag: 10.00-17.00

Na het maken van een afspraak ontvangen we jou en de rest van je bubbel met (figuurlijke en vanop een veilige afstand) open armen in onze winkel. Zo vermijden we dat er meer dan twee bubbels gelijktijdig aanwezig zijn in de winkel.

=> Houd er rekening mee dat je bubbel uit niet meer dan twee volwassenen en één kind mag bestaan.

Zelfs na de openingsuren is De BrilBoutique geopend

Kom je liever ‘s avonds of op zondag? Dat kan! Private shoppers kunnen telefonisch een afspraak maken via 011 91 86 81.

Tot slot benadrukken we graag nogmaals dat klanten die op een uitslag of testanalyse wachten, niet zomaar de zaak kunnen bezoeken. Bij vragen of zorgen staan we je graag telefonisch te woord via bovengenoemde contactgegevens.

We verwelkomen je graag in onze winkels. Draag zorg voor elkaar!

Gerelateerde artikels:

Scroll to top