Spice up your eyes met
Victoria Beckham Eyewear

Victoria Beckham staat bekend om haar daverend hoge hakken, fijne figuur en iconische outfits. Maar wist je dat de beroemde Britse celebrity ook modieuze en verfijnde monturen voor dames op de markt brengt? Van succesvolle muziekcarrière tot een eigen modelabel: Victoria heeft het allemaal.

Posh monturen en zonnebrillen voor dames

Throwback to the nineties: tussen 1994 en 2001 domineerde meidengroep Spice Girls de hitlijsten met hits als ‘Wannabe’ en ‘Two become one’. Victoria Beckham aka Posh Spice ontpopte zich met haar onberispelijke stijl tot leading lady van het muzikale vijftal. Van alle groepsleden kon Victoria als enige Spice Girl de spotlights op zich houden.

Vandaag worden Victoria’s looks nog steeds wereldwijd nagebootst door miljoenen vrouwen. Inmiddels heeft de popster haar zangcarrière ingeruild voor de fashion industry. Met succes: haar kledingstukken, accessoires en brillen zijn terug te vinden in meer dan 500 winkels en 50 landen. Bovendien won ze sinds de lancering van haar eigen label in 2008, al twee keer een British Fashion Award in de categorie ‘Brand of the year’.

Victoria Beckham Eyewear: expressief, verfijnd en sensueel

Sophisticated. Zo kunnen we de brillen van Victoria Beckham het best omschrijven. Kenmerkend voor haar collecties zijn de detaillistische afwerkingsgraad, het gebruik van hoogwaardige materialen en de klassevolle uitstraling. De monturen worden ontworpen in Victoria’s studio in hartje Londen. Daarna worden de collecties vakkundig gefabriceerd in Italië.

Het resultaat: prêt-à-porter monturen voor stijlvolle fashionista’s die zich ten volle willen uitdrukken en op-en-top vrouw voelen. En laat dat net het ultieme doel zijn van Mrs. Beckham: vrouwen in hun kracht zetten door hun individuele schoonheid te benadrukken en versterken met geraffineerde eyecatchers.

Signature stijl

Toch kan zelfs een powervrouw als Victoria Beckham er niet altijd fris en monter uitzien. Ook zij wordt vaak geconfronteerd met lange dagen, de grauwe teint en donkere wallen incluis. Om die reden is ze grote fan van haar eigen zonnebrillen. Zoals ze het zelf omschrijft: “Ik draag én maak zonnebrillen omdat ik - zoals de meeste moeders en vrouwelijke ondernemers - een druk leven leid, met een heleboel korte nachten. Mijn zonnebrillen verbergen die ‘zonden’.”

Ieder ontwerp combineert hedendaagse elementen met subtiele, vintage details. En die stijl is draagbaar, flatterend en zwoel, maar nooit banaal.

De BrilBoutique’s favoriete modellen

1. Onze keuze voor een zonnebril van Victoria Beckham Eyewear
De ‘Classic Flat Top V Black’ is niet alleen Victoria’s persoonlijke favoriet, ook bij De BrilBoutique hebben we een boontje voor deze zonnebril. Voor de lente- en zomermaanden van 2022 kreeg het model een update met splinternieuw ‘V’-detail op de scharnieren. Het unieke oversized montuur heeft gradiënt-glazen en een zachte neusbrug die de perfecte pasvorm garandeert.

2. Onze keuze voor een damesmontuur van Victoria Beckham Eyewear
De ‘Sculptural Opticals Glasses Caramel’ heeft een robuust silhouet en combineert een vlekkeloze esthetiek met minutieuze details. De lichte karamelkleur verzacht het vintage geïnspireerde montuur, dat voorzien werd van voorgevormde veren en verstelbare neusvleugels. Uiteraard is ook de sterkte van de bril aanpasbaar.

Alle monturen van Victoria Beckham Eyewear zijn beschikbaar in een divers en rijk kleurenpalet, met een uitgesproken focus op diepe, donkere tinten.

Op zoek naar een posh zonnebril voor de zonnige maanden? Boek je afspraak en ontdek de zonnebrillen van Victoria Beckham Eyewear bij De BrilBoutique.

Gerelateerde artikels:

Scroll to top