Summerproof met een zonnebril op sterkte

De zomer komt eraan en brengt opnieuw meer zon in ons leven. Heerlijk, maar vergeet niet om je huid en ogen te beschermen. Want UV- en IR-stralen richten soms onomkeerbare schade aan. Een degelijke, kwalitatieve zonnebril is dus een must. Draag je dagelijks een bril? Kies dan meteen voor een zonnebril op sterkte.

Optimale bescherming en een glashelder zicht

Een zonnebril op sterkte heeft wat voordelen. Zo kan je de glazen op dezelfde multifocale sterkte laten aanpassen als de bril die je dagelijks draagt. Het resultaat? Bij zonnig weer zie je even scherp én ver als anders. Je geniet van de zon en gunt je ogen toch voldoende rust door de getinte glazen. En je voorkomt meteen ook die extra kraaienpootjes.

Conform de EU-normen filteren de glazen van onze zonnebrillen 60 tot 90 % van alle schadelijke stralen weg. Ze beschermen je ogen tegen rechtstreekse en onrechtstreekse straling, dus zowel bij zon als bij bewolking, en tegen licht dat weerkaatst op water, sneeuw of een witte muur. De gekleurde glazen bieden ook meer contrast, wat de kans op hoofdpijn sterk vermindert. Een optimale bescherming van je ogen dus!

Belgische merken extra in de kijker

De BrilBoutique biedt een uitgebreid gamma van trendy monturen, voor elke smaak en voor elk budget. Op internationale beurzen selecteren we jaarlijks de mooiste collecties van wereldmerken, maar ook de Belgische ontwerpers verliezen we niet uit het oog. Meer nog, door de coronacrisis zetten we ze graag extra in de kijker.

Gythe Grosemans, zaakvoerster van de Brilboutique: “De coronacrisis heeft een grote impact op heel wat bedrijven, zoveel is zeker. Internationale en nationale brildesigners krijgen het nu een pak moeilijker om het hoofd boven water te houden. Sinds de crisis voelen we dat onze klanten ook lokaler kopen, om de lokale bedrijven en winkels te steunen. Dat willen ook wij doen. We zetten Belgische brillenmerken extra in de kijker en ondersteunen zo de lokale economie. België telt heel wat creatieve brildesigners, die met veel passie en vakmanschap mooie en kwalitatieve monturen ontwerpen. Die geven we graag een duwtje in de rug.”

Twee van die Belgische merken zijn Komono en Odette Lunettes.

Komono is een Antwerps merk dat sinds 2016 moderne modellen van premiumkwaliteit ontwerpt, en verkoopt tegen een betaalbare prijs. En Odette Lunettes is een relatief jong merk dat zich focust op tijdloze fashion eyewear mét persoonlijkheid.

Wees welkom!

Heb je zin om die zonnebrillen van dichtbij te bekijken? We heten je van harte welkom in onze coronaproof shops in Diepenbeek en Kermt! Ons gepassioneerde team begeleidt je graag in je zoektocht naar een unieke zonnebril op sterkte.

PS: O ja, er loopt ook een speciale actie voor de zonneglazen: daarop krijg je nu 50 % korting!

Gerelateerde artikels:

Scroll to top