Blog - Lenzen

Interview met Remco Tans, CooperVision Specialty EyeCare

Interview met Remco Tans, CooperVision Specialty EyeCare


Remco Tans, gespecialiseerd optometrist bij CooperVision Specialty EyeCare, één van de meest toonaangevende contactlensproducenten ter wereld: “Nachtlenzen bieden veel vrijheid en kunnen een grote impact hebben op je persoonlijke lifestyle. Ook voor sporters - zowel professioneel als recreatief - is dit in heel wat gevallen de een uitstekende visuele oplossing.” -

Nachtlenzen: een alternatief voor zachte contactlenzen en bril

nachtlenzen


Ben je bijziend maar wil je liever geen bril of daglenzen dragen? En vind je laseren een stap te ver? Dan zijn nachtlenzen een prima alternatief! Maar wie nachtlenzen wil dragen, moet aan een aantal fysieke voorwaarden voldoen.

Lenzen op maat: want elk oog is uniek

lenzenopmaat


De BrilBoutique had eigenlijk ook ‘De ContactlensBoutique’ kunnen heten, want zaakvoerster Gythe heeft jarenlang ervaring als contactlens specialist. Ook vandaag blijft ze investeren in hoogtechnologische apparatuur voor de onderzoekruimte. Moet je ‘brillen’ en overweeg je om lenzen aan te schaffen? Of ben je een ervaren lenzendrager maar nog op zoek naar de meest comfortabele lenzen? Gythe en haar collega’s helpen je op weg.